Melanie reagált: Szerinte G.w.M elhanyagolja a gyerekeit - ifaktor
G.w.M és kisfia.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Varga Márk, azaz G.w.M komoly vádakkal, illetve szavakkal illette exfeleségét, Nagy Melanie-t.


„Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt. Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő”

– írta a rapper a Melanienak szánt üzenetben, amelyre most a nő is válaszolt Instagram-sztoriban.

G.w.M állítása szerint azért próbál meg a nyilvánosság előtt kommunikálni, mert exfelesége letiltotta őt. Ennek fényében most Melanie is a közösségi médián keresztül üzent, noha mindezt elítéli volt férje részéről...

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Mindent kizárok / kizártam eddig is, ezután is. Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!”

– írta Instagram-történetében Melanie, amelyre ugyancsak reagált G.w.M, méghozzá a Blikknek.

„Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert ő kizárólagos felügyeleti jogot akar. Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni!”

- nyilatkozta a rapper a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!