G.w.M pontot tett Melanie ócsárolásának végére - ifaktor
G.w.M egy parkolóban áll napszemüvegben

G.w.M semmiért sem engedi, hogy bárki megtiltsa neki azt, amihez alapvető joga van.


A rapper az elmúlt napokban, rendkívüli módon kiakadt volt feleségére, akit Kulcsár Edina miatt hagyott el. Nagy Melanie nem tudott megbirkózni a helyzettel, és olyan szankciókat próbált meg bevezetni, amik azonnal kicsapták a biztosítékot a rappernél. Ez leginkább a gyermekeik láthatására vonatkozott.

Erről az esetről, most a Blikknek adott interjút a rapper, ahol a következőket nyilatkozta:

„Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert ő kizárólagos felügyeleti jogot akar. Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni!”

„A lelkem egyik fele ragyog és a legboldogabb vagyok. Nem tudom mi lenne velem Edina nélkül, nekem ő a szövetségesem, a társam... De a másik felem romokban van, hiszen semmi sem fontosabb a gyereknél”

Sajnálatos módon az éremnek mindkét oldalát figyelembe kell venni, hiszen amellett, hogy felhőtlen boldogságnak örved a rapper, a gyermekeinek érdekét kötelező jelleggel szem előtt kell tartsa. Ezért pedig kész megharcolni hivatalos úton is volt feleségével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!