G.w.M: ,,Már egy hónapja nem élek együtt a családommal" - ifaktor
G.w.M kockás zakóban és kék garbós felsőben áll egy fehér fal előtt

A népszerű zenész, G.w.M Instagram-oldalán számolt be jelenlegi magánéletéről követőinek. Családjával igen nehéz időszakot élnek át, amiről őszintén vallott rajongóinak a sztár.


Követőit szinte sokkolta a zenész, mikor elárulta, hogy már egy hónapja nem él együtt családjával és gyermekei édesanyjával külön utakon folytatják az életüket. Azt azonban elárulta G.w.M, hogy gyermekeiket továbbra is együtt tervezik nevelni.

,,Sziasztok ❗️

Nagyon nehéz időszak van mögöttem! Úgy érzem, hogy őszintének kell lennem veletek és beszélnem kell a magánéletem változásairól"

- kezdte mély bejegyzését a zenész, majd így folytatta:

,,Ahogyan láthattátok, és sokan is írtatok ezzel kapcsolatban, 1 hónapja már nem élek együtt a családommal. Az a döntés született, hogy a párommal elválnak az útjaink. A gyerekeinket közösen neveljük, ez soha nem is volt kérdés köztünk. Számomra ők a legfontosabbak és bármikor tudok is velük találkozni. Mindenben maximálisan támogatom őket a továbbiakban is. A viszonyunk jó maradt, a két gyermekünk lelke a legfontosabb számunkra. Mást és többet nem szeretnék a szakításomról mondani! Kérlek, ezt tartsátok tiszteletben, és ne nehezítsétek ezt az amúgy sem könnyű helyzetet negatív vagy degradáló kommentekkel! Köszönöm❗️Áldás és békesség mindenkinek! 🙏🏽Boldog új évet"

- zárta sorait G.w.M.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!