G.w.M teljesen kiakadt, majd megmondta a frankót - ifaktor
Kulcsár Edina és G.w.M.

Immár napok óta magánéletével kapcsolatban cikkeznek G.w.M-ről, aki Kulcsár Edina új párja. A jelek szerint a rapper megelégelte a sok róla szóló tartalmat.


Kulcsár Edinára szintén lavina zúdul, hiszen igencsak kétesen zárta le kapcsolatát Csutival, sőt sok a kérdőjel abban a tekintetben is, hogy pontosan hogy történt a szakítás, illetve mikor jött össze G.w.M-el.

Ennek ellenére nem csak őt, hanem immár a rappert is zavarja a sok cikk, és támadás, amit a magánélete miatt kap. G.w.M-ről korábban olyan hírek is megjelentek, miszerint feleségét és gyermekét egy hitellel a nyakukban hagyta el, amely lakásukat terheli, és a nő nevén van.

Emellett azt sem felejtik a kommentelők, hogy Csuti mutatta be Edinának, majd a háta mögött összeszűrték a levet, amely szintén érthető problémákat vet fel.

Mindenesetre a rapper most kiadta magából mindazt, ami nyomasztotta, miután már az a vád érte, hogy új dalát azért adja ki most, hogy kihasználja a rá irányuló médiafigyelmet Kulcsár Edina kapcsán.

"Na na na ! Ne keverje senki a szezont a fazonnal drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva) ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően. Szembe jött velem egy cikk, miszerint ÉN próbálom meglovagolni a sikert, mert ki adok egy új zenét, (amit elég sűrűn teszek) abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem. Nem egy produkció nélküli ,,celebről” (nem szeretnék senkit megbántani) beszéltek vagy írtok kedves sajtó. 300 millió nézettséggel bíró szóló GWMMUSIC kiadványom van, közreműködésben pedig másik 100-150 milliós és évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban.🙏 A zeneiparban számtalan általam készített produkció ( GWMMUSICPRODUCTION) felkapott listákat ural hetekig általában rengeteg platformon, ja és egy évben 2-300 koncertem van sok-sok éve. Nincs baj azzal, hogy kell a cikk, vagy a hír, de ahogy Győzike barátom mondaná : NA AZÉ ÁLLJON MÁ MEG A MENET”

– írta az előadó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!