Gyenesei Leila: a nőknek meg kell dolgozni érte - ifaktor
Gyenesei Leila fehér ruhában levelekkel a háta mögött.
Dr. Gyenesei Leila öttusázó az Instagram-oldalán bátorította nőtársait arra, hogyan érhetik az önbizalmat, amelyre szerinte minden nőnek szüksége van.


A sportoló – aki nemrég szerepelt A Konyhafőnök című műsorban – a tudomány oldaláról közelítette meg a férfiak és nők eltérő habitusát.

„A férfiak szervezetében 10-15-ször több a tesztoszteron szintje, mint a nőkében. Ez a hormon, a magabiztosságért is felel. Volt, hogy elgondolkodtam azon, hogy bárcsak adnának egy kiskanállal a ‘lelki erejükből’… DE jobb elérni, mint csak úgy kapni valamit!! És ahogy figyelem magam, a nagyobb helyzetekkel együtt, evőkanállal érkezik az a bizonyos belső erő is! És egyre többször már akkor is, amikor még csak benne vagyok. Ki tudja, lehet engem a helyzetek motiválnak!”

– írta az Instagram-oldalán az Exatlon Hungary új műsorvezetőjének, Monoki Lehelnek a kedvese.

A férfiak és nők közti eltérést egy egészen más oldaláról világította meg Gyenesei Leila, noha sokan bizonyára másképpen gondolkodnak a témában, de mindenképpen ez is egy érdekes nézőpont.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!