Gyertek át! és további két műsor, ami hiányzik a nézőknek - ifaktor
GYertek át!
A kereskedelmi tévézés sokszor igazságtalan, hiszen amikor egy-egy műsornak csak bizonyos típusú és mennyiségű nézőt sikerül a tévé elé ültetni, akkor gyakran elkaszálják.


Ebben az összeállításban három korábban sikeres, de azóta elkaszált tévéműsort mutatunk be, amelyeket a nézők egy része, azóta is hiányol.

Gyertek át!

A Sebestyén Balázs vezette szókimondó talkshow immár több mint két éve, 2019 óta nincs képernyőn, de a nézők azóta is reménykednek, hogy visszatér a sztárokkal teletűzdelt házibuli, amelynél kevés humorosabb tartalmat találhatunk az RTL palettáján.

Beugró

A Beugró igencsak hányattatott sorsú műsor volt, ugyanis többször gazdát cserélt, és több csatornán futott a színházi és tévés elemeket ötvöző műsor, de szinte kivétel nélkül visszatért hosszabb-rövidebb kihagyások után, hiszen a műsor rajongói fanatikusan imádják.

Legyen ön is milliomos!

Szintén több csatornán, és több műsorvezetővel futó produkció volt, amely egy már bevált, külföldi sikerrecept alapján dolgozott. A műveltségi vetélkedő klasszikus verzióját Vágó István vezette, majd Friderikusz Sándor is volt kérdező, míg legutóbb Gundel Takács Gábor foglalt helyet a házigazda székén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!