Győzike megint visszaesett, már Gáspár Bea sem tud segíteni - ifaktor
Gáspár Győző kék szmokingban.
A Gáspár család életét beárnyékolja, hogy Győzike ismét depresszióval küzd, amivel nem könnyű megbirkózni, sőt immár felesége sem tud rajta segíteni.


Gáspár Győző korábban többször is arról vallott, hogy komoly lelki problémával, depresszióval küzd, és azt tervezi, hogy emiatt bevonul a pszichiátriára. A mulatós énekes és valóságshow sztár nehezen kezeli, hogy nem kedveli őt mindenki.

„Én már nem tudok segíteni rajta. Próbáltam megérteni, a lelkére hatni, elvittem orvoshoz, de lassan már húsz éve szenved, nagyon sok gyógyszert szed. Nyugtatót, altatót, antidepresszánst”

– nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Bea.

„Előfordul, hogy az éjszaka közepén arra riadok fel, hogy Győzi felkapcsolja a villanyt, eszeveszetten pakol, a szőnyeg felcsavarva, a vödrök előkészítve, majd amikor megkérdezem tőle, hogy ezt mégis miért csinálja, csak annyit mond, hogy mindjárt festés lesz nálunk. Persze szó sem volt arról, hogy festünk, egyszerűen ő kitalálta, és azon nyomban hozzáfogott – mondja szomorúan. – Nem könnyű egy ilyen emberrel együtt élni, alkalmazkodni hozzá, de már tudom, hogy a mélypont után mindig jó időszak jön!”

– mondta reményt keltően Gáspár Bea.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!