Győzikét belülről kínozzák az érzelmei - újra kórházba mehet - ifaktor
Győzike fekete pulóverben néz előre

A mentális problémák már zártosztályra, most pedig újra kórházba kényszeríthetik Győzikét, aki amilyen egészséges kifelé, annyira „rohad belülről”.


Győzike folyamatosan küzd a saját démonaival, így szinte borítékolható, hogy mindent el fog követni annak érdekében, hogy végre meglelje saját lelki békéjét.

Nem találom magam, nem találom a helyemet, nagyon sok gyógyszert szedek, összekeveredett most már teljesen az életem. (…) Nem tudom elmondani, olyan félelem, olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni és akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt

Győzikét sokan nem szeretik és ennek leginkább az interneten adnak hangot az emberek. Sok olyan gyűlölettől vezérelt hozzászólásokat kap mind képei alatt, mind pedig személyes üzenetben, amire egyszerűen nincs válasza. Csupán annyi, hogy mentálisan kiborul és elveszíti az önkontrollt.

Mindenki azt mondja, hogy de jó neked, megvan a szép családod, megvan mindenetek, ott van a gyönyörű otthonotok… Aha, közben meg belülről rohadok, meg szenvedek


tette hozzá Győzike, aki 14 éve, hogy pánikbetegséggel küzd.

A család és a barátok mind támogatják Győzit, de vajon elég-e ahhoz, hogy kimásszon az érzelmi gödörből, vagy mindenképp szakmai segítségre lesz szüksége, hogy a bipoláris, paranoiás személyiségén felül tudjon kerekedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!