4+1 tény, amit biztosan nem tudtál Rácz-Gyuricza Dóriról - ifaktor
Rácz-Gyuricza Dóri sárga kabátban, fekete francia sapkában áll

Rácz-Gyuricza Dóri Instagram-oldalán várt állításokat követőitől, amikről megmondta, hogy igazak, vagy hamisak. Összegyűjtöttünk ezek közül 4+1 állítást, amiket valószínűleg nem tudtál az influenszerről.


1. Tetoválás

Sokan lehet azt feltételeznék a bájos influenszerről, hogy testét egy árva tetoválás sem borítja. Azonban ez tévedés! Dóri elárulta, hogy testvérével csináltattak egy közös tetoválást a bokájukra. Az ő lábán egy napocska, testvéréén pedig egy hold látható.

2. Tanulás

Dóri egyik követője azt feltételezte az influenszerről, hogy rossz tanuló lehetett. Azonban ezt Dóri megcáfolta és elárulta, mindig is strébernek számított az iskolában. Az általános iskolától kezdve, a gimin át egészen az egyetemig mindig kitűnő tanuló volt.

3. Sport

Sokan rengetegféle sportot kipróbálunk gyerekkorunkban. Egy követője nagyon jól ráérzett, hogy Dóri mit is sportolhatott fiatalként és ez nem más, mint a karate volt. Dóri elárulta, hogy zöld öves utcai harcos, úgyhogy óvatosan bánjanak vele.

4. Gyerek nevelés

Volt, aki azt feltételezte Dóriról és férjéről, Rácz Jenőről, hogy gyermekük születése után bébiszittert vesznek fel, aki segít majd nekik az újszülött ellátásában. Dóri ezt megcáfolta, bár azt nem tagadta, hogy a ház körüli teendőkre felvenne valakit, aki segít a takarításban.

4+1. Főzés

A bónusz állítás pedig az volt Dóri egyik követőjétől, hogy biztosan férje, Rácz Jenő séf főz többet. Dóri erre vicces és egyben érdekes választ adott, ugyanis férje séf lévén egyértelműen többet főz, de nem otthon. Hiszen kiderült, hogy otthon Jenő maximum kétszer főz egy évben, a többi esetben Dóri főz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!