Gyuricza Dórinak elege van a médiából - ifaktor
Gyuricza Dóri
Gyuricza Dóri az Instagram-sztorijában válaszolt meg néhány rajongói kérdést. Rácz Jenő felesége – aki hamarosan szülni fog – nem rejtette véka alá a véleményét a média befolyásoló hatásairól sem.


Dóri – bár konkrétan nem mondta ki – igencsak élesen kritizálta a médiát, amikor a terhességével kapcsolatban kérdezték.

„Olyan szomorú világban élünk, ahol minél kisebb méretű vagy, annál jobb. Mióta élek ezt súlykolja belém a média, a termékek, a divat. Így ezt nehéz elengedni még akkor is, amikor áldott vagy. Ha nem így lenne, (már bocsi, de) nem tudná minden anyuka dekára pontosan, mennyit szedett fel és mennyi idő után ment le róla szülés után”

– írta a napjainkban ténylegesen létező – egyben szomorú – tendenciáról az influenszer.

Jenő felesége azt is elárulta, hogyan érzi magát a terhesség alatt.

„Tényleg áldás. Rengeteg megható és másképp átélhetetlen dologgal jár együtt. Például amikor reagál a kicsi az apukája hangjára, amikor érzed, hogy mocorog, amikor dupla annyi hajad lesz és a cickóid is megnőnek”

– szemlézte a 24.hu.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!