Hadas Alfréd új dala igazán megosztó lett - ifaktor
Hadas Alfréd és Mardoll

Hadas Alfréd bemutatta legújabb slágerét a nagy közönségnek. Voltak, akik már most imádják az új dalt, de voltak akiknek nem ez lesz a nyári kedvenc.


A Mokka legutóbbi adásának vendége volt Hadas Alfréd, aki a Sztárban Sztár leszek című műsorban szerzett magának országos ismertséget. A fiatal rapper már a műsor folyamán megmutatta tehetségét a közönségnek, azóta pedig elárulta, hogy egy neves kiadó is leszerződtetett vele.

​ A héten debütált második videóklipje, amely a előzőhez képest egy igazi nyári sláger, amely Alfréd szerint egy tökéletes bulizós zene. A dal szövegét teljes mértékben a rapper írta és még egy érdekessége a videóklipnek, hogy szerepel benne a zenész barátnője, a szintén énekes, Mardoll is. Akivel nem mellesleg hamarosan közös dalt is fognak adni.

Azonban a rajongók rendkívül megosztóan fogadták Alfréd dalát. Sokaknak nagyon tetszett, sokan pedig egyáltalán nem tudtak azonosulni vele.

,,Majd a következő jobb lesz”
,,Afektálás nélkül jó lenne”
,,Ez mennyire rossz 😅”
,,Profi klip , gyenge zene:/”

-írta az énekes pár követője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!