Hailey Bieber apja és férje függőségéről vallott - ifaktor
Hailey Bieber egy autóban ül
Hailey Biebernek sem gyermekkora, sem pedig férjével való kapcsolata nem indult zökkenőmentesen. A modellnek állítása szerint apja függőségével való tapasztalatai segítettek kezelni Justinét.


Hailey Bieber nehéz gyerekkora ellenére igazán nagy sikereket ért el az életében. Már az elismerésre méltó, hogy egy kokainfüggő apa mellett felnőve, ő nem vált azzá. Állítása szerint ezek az emlékek, olyan szinten eltántorították a különböző kábítószerektől, hogy a kokaint például soha nem próbálta ki. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy fél, ha egyszer kipróbálná lehet azonnal rászokna.

Mikor megismerkedett jelenlegi férjével, Justin Bieberrel pontosan tudta, hogy a fiatal énekes durva függőségben szenved, ráadásul nemcsak a különböző drogok, de az alkohol iránt is. Hailey úgy gondolta az apja miatt szerzett tapasztalatok végett képes lesz támogatni Justint a leszokásban.

„Sok féle függőséggel ismerkedett meg a családunk, itt nem csak az apámra gondolok. Ő mindig nyíltan beszélt arról, hogy miért fontos józannak maradnia."

-nyilatkozta a modell.

Haileyt két férfival is átélt dolgok, teljes mértékben elzárkózóvá tették a kábítószerekkel kapcsolatban.

„Most visszanézve azt az időszakot, tudom milyen nehéz volt számomra túlélni. Én sosem volt semminek sem a függője, de úgy gondolom ez azért van, mert annyira mély nyomot hagyott bennem apám viselkedése. Neki komoly problémája volt a kokainnal és ezért én eldöntöttem, hogy soha nem próbálom ki. Annyira félek, ha csak egyszer is igent mondanék rá, annak további súlyos következményei lennének."

-mondta Hailey.

Justin állítása szerint sikeren leszokott már és ez nagy részben Haileynek és hitének köszönhető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!