Rajongói is bevédték Hailey Biebert - várandós lenne? - ifaktor
Justin Bieber és Hailey Bieber a Grammy-díjátadó vörös szőnyegén

Justin Bieber feleségét, Hailey Biebert egy elejtett mondata miatt szedték ízekre, majd a rajongók jöttek és helyretették a pletykálkodókat.


Hailey Bieber nehéz időszakon megy keresztül. A 25 éves modellt nem rég még kórházban kezelték, most pedig már terhességgel zaklatják. Ennek a pletykának a táptalaját, pedig nem más adta, mint a Grammy-díjátadón viselt ruha, amiben egy jól elkapott képen úgy tűnik, mintha gömbölyödne Hailey pocakja. Természetesen a beállás lehetett a ludas, hiszen a több ezer dolláros Saint Laurent ruhát, aligha előnytelenül készítették el neki.

Az emberek egyből ráugrottak a témára, és Instagramon több száz komment is született arról, hogy biztos várandós Justin Bieber felesége. Valaki még azt is odaírta, hogy vajon nem-e meggondolatlan döntés a betegséget követően, gyermeket vállalni? Ezek pedig már Haileynek is soknak bizonyultak, így ő is válaszolt.

„Nem vagyok terhes, hagyjatok már békén!”

NBC

Ez pedig elég volt, hogy az igazi rajongói azonnal bevédjék. Volt, aki elküldött minden pletykálót melegebb éghajlatra, de volt olyan is, aki megmagyarázat és be is védte a modellt.

NBC

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!