Hailey Bieber véget vetett az ócsároló pletykáknak - ifaktor

A rajongók azzal vádolják Justint, hogy egyáltalán nem bánik jól feleségével Hailey Bieberrel, amiről most az érintett is kifejezte véleményét.


Hailey Bieber nyíltan beszélt arról, hogyan is állnak férjével, Justinnal.

Demi Lovato új podcastjében vendégeskedett Hailey és az előbbi kitért a pletykákra, amiket már hallani lehet egy ideje. Ez pedig az, hogy hogyan viseli, miszerint Justin nem bánik jól vele és elhanyagolja. Erre azt a választ adta, hogy „Tudni kell, hogy mi az igazság ami a háttérben áll."

„Sok pletyka kering rólam, róla rólunk. Viszont van egy mindegyiknél nagyobb, ez pedig az, hogy Justin nem bánik jól velem és elhanyagol. Ez pedig semmilyen módon nem igaz, pont az ellenkezője."

mondta Hailey.

„Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy olyasvalakivel vagyok, aki különösen tisztelettel bánik velem. Aki érezteti minden egyes nap, hogy milyen különleges vagyok. Szóval amikor az ellenkezőjéről beszélnek és én ezt látom is, úgy vagyok vele, hogy oké, aki nem ismer bennünket személyesen, annak lehet ilyen véleménye csak."

Justin minden esetre rettentően szereti Haileyt és ennek többször is hangot adott már a közösségi médiában, főleg Instagramon, ahová rettentő sok képet és sztorit posztolnak közösen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!