Követői szerint Hajdú Péter hazudik az apaságról - ifaktor
Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában.
Hatalmas meglepetés: Ő lesz Hajdú Péter következő vendége
Instagram/@hajdu.peter.official

Követői szerint Hajdú Péter hazudik az apaságról

Hajdú Péter követői ismét nem bántak kesztyűs kézzel a többszörösen újdonsült édesapával. Ugyanis szerintük a műsorvezető nem reális képet fest a kisgyermekével eltöltött időről.


Hajdú Péter és szerelme, Eszter boldogabbak, mint valaha hiszen nemrég született meg első közös gyermekük. A HOT! Magazinnak árulták el, hogy idén mindenképpen szeretnének sort keríteni az esküvőjükre is. Illetve azt is elmondták, hogy pár hetes kisfiúkkal, Dominikkel minden pillanatot boldogságnak élnek meg.

Azonban a műsorvezető több követője is ezt eléggé ellentmondásosnak tartotta és konkrétan hazugsággal vádolták Pétert. Saját elmondásuk szerint egy ilyen kisbaba mindennapi ellátása ebben a korban igazán időigényes és kemény feladat, amelyet sok szülő nem mindig él meg nagy boldogságnak.

,,Bírom az ilyen minden pillanatot boldogságként élnek meg szövegeket. Ritka az a csecsemő, akivel soha nem fordul elő, hogy órákig sír, szenved és nem lehet megnyugtatni. Rossz esetben (és ez a gyakoribb) ez nem is csak egyszer fordul elő. Na az tuti ők sem boldogságként élnék, élik meg ezeket a pillanatokat…. Ettől függetlenül persze van rengeteg boldog pillanat, de rengeteg nehéz is. Csak sokan nem tudnak róla az ilyen hamis cikkek miatt. Aztán meglepődnek, hogy a való élet ennél keményebb.”

,,Pláne 6 hetes koráig rengeteg a sírás, hajnali kelés , aztán jön a foga stb.....😂😂😂.a többi dolog tényleg boldogság. 🤔”

-írták a műsorvezető követői.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!