Hajdú Péter békejobbot nyújtott egykori barátjának - ifaktor
Hajdú Péter és Dömsödi Gábor.
Hajdú Péter és Dömsödi Gábor még 2013-ban vesztek össze. Azóta a Gyertek át! című műsorban egyszer már találkoztak Sebestyén Balázs invitálására, azonban azóta ismét hosszú ideje nem találkoztak.


Hajdú bizonyára megelégelte, hogy van egy elvarratlan szál a múltjában, így meghívta egykori barátját a LifeTV-n futó műsorába, az Összezárva Hajdú Péterrelbe.

Dömsödi Gábor és Hajdú Péter 10 éven át voltak jó barátok, azonban 2013-ban egy Dömsödi által írt könyv szembefordította őket egymással. Hajdú Péter azóta túltette magát a sérelmeken és békejobbot nyújtott Dömsödi Gábornak a nevével fémjelzett műsorban.

„Gábor nagyon őszinte volt velem a felvétel alatt. Kitárta a lelkét és láttam, mennyi küzdelmen ment át az utóbbi években. Elmesélte, hogy a felesége hogyan küzd a rettegett kórral, ő pedig igazi társként áll mellette. Megindító volt az a beszélgetés. Persze továbbra is azt gondolom, hogy igazságtalan volt, ahogy engem a könyvében ábrázolt, de a sérelmeket el kell engedni és én meg is tettem. Igazi bocsánatkérés ugyan nem hangzott el a részéről, de a maga módján megkövetett”

– mesélte a szilveszteri Frizbi felvételén Hajdú Péter, amelyről a Ripost számolt be.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!