Hajdú Péter elárulta, hogyan kapták el a delta variánst - ifaktor
Hajdú Péter és párja egy szobában egy sötét kanapé előtt állnak

Hajdú Péter élőben, Instagramján számolt be arról, hogy mi is történt pontosan vele és párjával.


Hajdú Pétert több támadás is érte, ezért úgy döntött, hogy Instagram-liveban beszél a történtekről. Keddi PCR-tesztje után derült ki, hogy Péter fertőzött és a héten további öt gyorstesztet csinált.

Pétert ledöbbentették azok a vádak, mi szerint pénzért kreált „vakcina-propagandát".

,,Az ember nem fogja eladni az egészségét"

- mondta a műsorvezető, aki szerint már kilábalóban vannak feleségével.

Hajdú, feleségével éppen Cipruson voltak a Life TV managementjével. A hat fős stábból egyedül Hajdúék alkottak egy párt és ők egy szobában is aludtak. Először Eszteren jelentkeztek a tünetek. El is mentek orvoshoz, ám ott egy sima vírusnak állapították meg a problémát. Eszter kapott két Astra-Zenecát, Péter két Modernát.

A valódi probléma akkor kezdődött, amikor hazatértek. Eszter vett némi gumicukrot és arra panaszkodott, hogy rossz íze van. Ez után másnap mindketten tesztet csináltattak, ami kimutatta a delta variánst, holott Hajdú Péteren nem mutatkoztak a tünetek.

Hajdú elmondta, hogy a delta variáns nála egy minimális tünetekkel járó fertőzés volt, hála annak, hogy megkapta az oltásokat. Arra gyanakszik, hogy Cipruson kaphatták el.

Pétert nagyon feldühítik azok az emberek, akik még mindig kételkednek a vírus létezésében és csak arra biztat mindenkit, hogy oltassa be magát, mert életmentő lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!