Hajdú Péter már berendezkedett ikonikus stúdiójában - ifaktor
A Life TV vezérigazgatójának immár két műsora lesz a csatornán, ugyanis visszatér a korábban sokak által imádott, Frizbi Hajdú Péterrel.


Hajdú a csatorna értékelőjén (amelyen olyan arcai is ott voltak a Life TV-nek, mint Csonka András, Bereczki Zoltán vagy Ábel Anita – a szerk.) azt is bejelentette, hogy hamarosan új részekkel érkezik az Összezárva Hajdú Péterrel is, illetve Ábel Anita vezetésével jön az Activity vetélkedő is.

Az Összezárva Hajdú Péterrel a csatorna egyik húzóműsora, amely rendre nagyon jó számokkal operált, amíg az új részeket adták – de az ismétlések sem mentek rosszul –, így talán éppen ezért döntöttek úgy, hogy még egy műsort kapjon Hajdú Péter.

Nem is lehetett ez más, mint a legutóbb időkben nagyon megosztó Frizbi! A Frizbi Hajdú Péterrel című műsorba Puzsér Róbert nagyon beleállt annak idején, mondván, hogy az emberi nyomoron kívül semmi mást nem mutat be.

Hajdú és Puzsér végül perre is mentek az ügyben. Mindenesetre az biztos, hogy Hajdú ezzel a műsorral futott be, és olyan világsztár vendégek is ültek a kanapéján anno, mint Bud Spencer, Gedeon Burkhard (Rex felügyelő, Cobra 11) vagy Robert De Niro.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!