Hajdú Péter szerint megmentette őket az oltás - ifaktor
Hajdú Péter kék pólóban és barátnője, Eszter mögöttük a tengerrel
A népszerű televíziós műsorvezető, Hajdú Péter és kedvese, Eszter a ciprusi nyaralásuk alatt fertőződött meg a Covid-19 delta variánsával. A tapasztalatokról részletesen beszámolt az Instagram-oldalán.

Hajdú Péter vasárnap élőzött egyet a témában Instagram-oldán, ahol – közel 40 perces videóban – részletesen beszámol eddigi covidos tapasztalatairól.

A LifeTV vezérigazgatója elmondta, hogy a delta variáns nála egy minimális tünetekkel járó fertőzés volt, ami nagyban köszönhető annak, hogy már megkapta mindkét dózist a Moderna vakcinából.

Hajdú több orvossal is konzultált, akik azt mondták neki, hogy figyelje magát és a tüneteket, hiszen még nem lehet pontosan tudni, hogy mennyire veszélyes a delta a mindkét oltást megkapókra.

A műsorvezető nem győzte hangsúlyozni, hogy az oltás nem hit kérdése és életet menthet. Továbbra is nehezére esik megérteni, hogy akik eddig nem oltatták be magukat, azok mire várnak...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!