A Halálos Iramban nem a régi már - rácáfolnak az új filmben? - ifaktor
Vin Diesel fehér trikóban

A Halálos Iramban producere úgy hiszi, hogy sikerülhet visszahozni azt a régi stílust, amibe oly sokan, annyira beleszerettek.


A Halálos Iramban filmsorozat a tizedik részéhez érkezik. De a producer, Neal Moritz úgy véli, hogy az azt követő részben valami sokkal inkább megigéző, és ámulatba ejtőt láthatnak majd a nézők. Ezt pedig nem mással szeretnék elérni, mint hogy visszamennek az időben.

Az elmúlt 10 évben a franchise eléggé furcsa, megmagyarázhatatlan útra tévedt. A régi utcai versenyeket és a törvény elől menekülést, felváltotta a repülőgépek, tankok levadászása, de a legutóbbi részben még az űrben is kocsikáztak egyet. Ezt pedig már minden bizonnyal a színészek is túlzásnak érezték, így a producer a következő sorokkal hintette el a filmsorozat 11. részének magjait.

„Őszintén remélem, hogy innentől valami egyszerűbbet fogunk csinálni. Szeretnék visszamenni oda, ahonnan kezdtük, és szerintem ez egy érdekes történet lehet. Szeretek ugrálni a stílusokban, és valami olyan különlegeset alkotni, amire a rajongók már régóta várnak.”

Az elmúlt 20 évben a történet hatalmas fordulatokat vett, és nem túlzás mondani, hogy mostanra teljesen eltért az eredeti sztoritól. A 11 rész valamikor 2024. februárjában lesz várható, de egyelőre többet nem árult el a producer.

„Először csináljunk egy király filmet, aztán meglátjuk a többit.”

zárta szavait Neal Moritz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!