Halle Berry több bordáját is eltörte új filmjének forgatása közben - ifaktor
Halle Berry egy forgatáson ül egy székben fekete ruhában feltett lábakkal

Most rendezői és színészi szerepkörben tevékenykedett Berry, mikor az eset megtörtént.


Halle Berry elszántságáról és odaadásáról tett tanúbizonyságot, mikor annak ellenére is folytatta a munkát, hogy az új filmjének a „Bruised"-nak forgatása első hetében eltörte a bordáit.

Természetesen az esetről megkérdezték Berryt, aki elmondta, hogy nem ugyanazok a bordái törtek el, amik a John Wick harmadik részének forgatása közben. Azok a csontjai megerősödtek, így szerinte kétszer ugyanaz a csont nem törik el.

„Amikor a John Wick forgatása alatt eltörtem a bordáimat, nagyon nagy megpróbáltatás volt számomra. Mondtam a rendezőnek, aki az egészet ez miatt hónapokra leállította. Ennél az új filmnél, nem volt ilyen lehetőség, hiszen egy egyedülálló filmről van szó, ami nem rendelkezik akkora büdzsével. Az esetet követően megszólalt bennem a rendezői énem: 'Nem azért jöttem idáig és dolgoztam keményen, hogy most hazamenjek.'"

mondta Berry.

Eric Brown, aki a kaszkadőrök koordinátoraként dolgozott a filmen el volt képedve Berry elszántságától.

„Egy balszerencse következtében jött a baleset. Halle egy másik eset. Rengeteg színésszel dolgoztam már együtt, de semelyiknek nem volt ilyen munkamorálja mint neki."

nyilatkozta Brown.

Berry új filmje november 24.-én debütál a Netflixen!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!