Top 3 halloweeni jelmez – így készülnek a sztárok - ifaktor
Kourtney Kardashian csontváak és virágok mellett bőrszerkóban

Szinte már érezhetjük a halloween leheletét a nyakunkon. Íme Top 3 sztár, akik már most tudják, milyen ruhát fognak ölteni.


Kourtney Kardashian & Travis Barker

US Magazine

Úgy gondolták, hogy már egy héttel az ünnep előtt magukra húzzák a maskarát és egy igazi punk-ikonoknak öltözve pózoltak, mint Nancy Spugen és Sid Vicious. A Blink 182 dobosa egy fekete bőrkabátban és remek parókával testesítette meg a Sex Pistols basszerosát, míg Kourtney egy dekoltázst kiemelő, szőke parókás stílusban hozta a rocker szerelmét.

Clare Grant & Seth Green

US Magazine

A páros egy horror-filmet választott, ráadásul nem is akármilyet. Chuckynak a gyilkos babának és feleségének öltöztek Greenék. A „Family Guy" 47 éves sztárja Instagramon egy posztban írta, hogy:

„Halloween időszak teljes díszben."

Egy két barátjuk a komment szekcióban meg is viccelte őket azzal, hogy igazából nincs nagy változás, mivel minden áldott nap így öltöznek.

Christian Huff & Sadie Robertson

US Magazine

Ők minden bizonnyal egy barátságosabb és családibb hangulatú témát választottak idén Halloweenra. Sadie Wendynek, míg férje Christian Pán Péternek öltözött, nemrég született kislányuk pedig Csingilingnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!