Hamvai PG egyenesen kérte, hogy őt szavazzák ki a Totemben - ifaktor
Hamvai PG a Totem műsorában egy sziklán ül napszemüvegben és baseball sapkában
Eldőlt, hogy a következő kiesője a Totemnek a dj, Hamvai PG lesz.


A TV2 új műsorától a Totemtől, legutóbb a farkasok veszítették el Krausz Gábort, most pedig egy buktát követően a szarvasokon volt a sor. Mivel a műsorban már hosszú ideje kérdéses egészségügyi állapottal szereplő Hamvai PG-nél betelt a pohár, ezért megkérte a csapattársait, hogy őt küldjék párbajra.

A párbajra szinte bárkit kihívhatott volna, azonban mindenki nagy meglepetésére Oczella Krisztinát szólította fel, hogy versenyezzenek. A dj már előre tudta, hogy ki szeretne esni, így Kriszti győzelmet aratott, azonban erre senki nem számított.

Amikor a kieséséről kérdezték Hamvait, elmondta, hogy:

„Büszkén távozom. Mindvégig az az ember voltam, aki vagyok. Rettentő sok jó dolgot és hidegrázást kaptam a Zalánnak köszönhetően és annak a négy embernek köszönhetően, aki ott ül felül. Nagyon jó volt itt lenni. A legfontosabb, amit megélhettem, az a bajtársiasság. Nem lesz most egyszerű nektek négyőtöknek, mert ott egy ötödik személy köztetek, akivel ha akartok, ha nem, csapatként kell dolgoznotok."

A kiesése mellett azonban még Csősz Bogiba is beleállt, aki elmondása szerint Hamvai PG egy nagy nulla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!