Harmadik oltását is megkapta Zimány Linda: nincs jól - ifaktor

Zimány Linda harmadik oltása után lábadozik otthonában.


Ugyan túlesett az oltáson, de a híresség nem érzi jól magát. Az ellenanyag harmadik dózisa igénybe vette a szervezetét, de inkább ezt választja, sem mint, hogy elkapja a koronavírust-írta meg a Blikk.

Mivel Linda gyógyszert is szed a pajzsmirigyére, ezért az ő esetében sokkal kockázatosabb lenne elkapnia a vírust. A lánynak több foglalkozása is van egyszerre, hiszen ügyvéd és modellkedik is, ezért semmiképp nem engedhetné meg magának, hogy hosszú távon ágynak dőljön.

Az oltás utáni élményeiről Instagram-oldalán számolt be követőinek:

„Mozdulni se bírsz a migréntől, az émelygéstől, az ízületi fájdalmaktól és a láztól, hidegrázástól, verejtékezéstől felváltva... Sebaj mindennel is megküzdünk, csak a Coviddal ne kelljen."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!