Harmadjára csúsztatják a Venom 2 megjelenését - ifaktor
Tom Hardy szürke pólóban néz előre kezét fejéhez emeli

A Sony Pictures újabb halasztást kért az új Venom-film megjelenésére.


A hírek szerint a legutóbbi szeptember 24-es megjelenést újabb apropóból elcsúsztatták. Így az új időpont október 15.-e lett, aminek egyre kevesebben örülnek. A Vérontó premierje már harmadik alkalommal lett elcsúsztatva a covid miatt.

A filmet Andy Serkis rendezte és Tom Hardy mellett új szereplőt köszönhetünk majd, aki ebben az esetben Eddie Brock (Hardy) főellenségét játssza majd. Ő pedig nem más, mint a jól ismert Woody Harrelson. A filmet a nagysikerű első részt követő évben kezdték el forgatni, amiben betekinthetünk Eddie életébe, amint próbálja megtalálni az arany középutat a normális és a venom-lét között.

Hardy múltkor arról is szót ejtett, hogy lehet keresztezik majd a sztorit Pókemberrel is a későbbiekben.

„Visszasírnám, ha nem próbálnánk meg valami kapcsolatot összehozni köztük. Nem csinálnám ezt a munkát, ha nem lelném benne örömömet és érdekelne ennyire a sztori. Persze ez egy nagy szakadék amit egy ember szerepe képtelen lenne teljesen betölteni, ezt le kell ülni és meg kell tervezni."

mondta Hardy.

Tehát a Venom új részének legutolsó ismert bemutatója, immáron október 15!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!