Élet Harrison Ford után: Top3 jelölt Indiana Jones szerepére - ifaktor
Harrison Ford és Shia LaBouf az Indiana Jones 4-ben.
Harrison Ford leghíresebb szerepe, a Star Wars-univerzum rosszfiúján, Han Solon túl, egészen biztosan Indiana Jones karaktere. A veterán színész, azonban jövőre utoljára bújik a régészprofesszor bőrébe.


Ford saját elmondása alapján egyébként legkedveltebb karakterétől fog elbúcsúzni jövőre, ugyanis míg Han Solo sosem tartozott a kedvencei közé, addig Indie szerepében lubickolt.

Az Indiana Jones-filmsorozat történetében először, nem Steven Spielberg rendezi a készülő ötödik filmet, hanem James Mangold. Noha már az előző rész, A kristálykoponya királysága alcímű mozi is majdhogynem lezárta a sorozatot, Harrison Ford mégis – túl a 80-on – utoljára magára ölti az ikonikus jelmezt.

Na, de ki jön utána? Erre a kérdésre keressük a választ.

Shia LaBeouf

Kézenfekvő megoldás lenne, hiszen az előző részben ő alakította Indiana Jones fiát, azonban a nézők annyira nem kedvelték, így az ötödik részben az előzetes hírek szerint nem is fog szerepelni.

Phoene Waller-Bridge

Több, megbízhatónak tűnő forrás is arról számolt be, hogy a most készülő új Indiana Jones-filmben még mellékszereplőként feltűnő Phoene Waller-Bridge a később készítendő új részekben átveszi majd a főszerepet, így a Star Wars után az Indiana Jones folytatásait is női főszereplővel képzeli a LucasFilm.

Tom Holland

Holland igazi kalandfilm karakter. Valószínűleg emiatt is kapta meg az Uncharted főszerepét, amelyben egy kalandvágyó, misztikus kincsek után kutató fiatalt, Nathan Drake-t fogja alakítani. Ha jól sikerül neki, akkor talán ő lehet az új Indiana Jones.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!