Harry herceg és Meghan Markle veszített az Emmy díjátadón - ifaktor

Felmerülhet a kérdés, hogy egy interjú Harry herceggel és Meghan Markle-vel méltó ahhoz, hogy Emmyre jelöljék? Úgy tűnik igen.


6 hónappal később, hogy Harry herceg és Meghan Markle leadták minden idők egyik legérdekesebb interjúját, jelölték őket a 2021-es Creative Arts Emmy-díjra, amit végül most elvesztettek.

Amikor ez az interjú történt, Meghan még éppen várandós volt második gyermekükkel Lilibettel, aki mostanra pedig már teljes egészségnek örved. Így Archienak lett egy kishúga is, akire vigyáznia kell majd. Meghan büszkén mutogatta a várandóssági folyamatot Lilivel, ugyanakkor Harry is elismerően nyilatkozott.

„Kislány lesz. Az, hogy van egy kisfiam és egy kislányom, mit kérhetnék többet? Megvan a kis családunk. Tudod vagyunk 4-en meg a két kutyánk és ez nagyszerű."

Az interjú legjavában mégis az egyik legnehezebb döntésükről, a királyi családból való kilépésről és Amerikába való költözésükről volt szó. A királyi család elhagyására többek között Meghan egészségügyi állapota és a még meg sem születendő gyermek bőrszínét ért kritika tett fel az i-re a pontot.

Archie egyébként imádja kishúgát és Harry elmondása szerint Lili teljesen nyugis, míg a kisfiú fel-alá rohangál a házban. Imádják egymást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!