Ezt a bulit még Harry herceg sem hagyhatta ki - ifaktor
Harry herceg a Lombardi-trófeát tartja a kezében a Rams öltözőjében

Miután a Los Angeles Rams megnyerte az NFL Super Bowl nagydöntőjét, Harry herceg biztosra ment, hogy ne hagyják ki őt semmiből!


Harry herceg nagyon is szereti az amerikai futballt. Ennek köszönhetően, természetesen ott volt a most megrendezett, idei NFL-nagydöntőn, a Super Bowl-on. Azonban nem csak hogy ott volt, de még a híres Vince Lombardiról elnevezett trófeát is megérinthette.

A Rams hivatalos közösségi oldala posztolta ki a képet, amint az Amerikában élő herceg kezébe vehette azt a trófeát, amiért minden NFL-ben szereplő csapat küzd évről-évre.

Harry herceg a mérkőzést unokatestvérével, Eugénia hercegnővel nézte a közönség soraiból. Természetesen betartva minden előírást, így a maszkot is viselt. Azonban a kulisszák mögött készült képeken már sokkal közvetlenebb bánásmódot, maszk és egyéb egészségügyi óvintézkedés mentes közeget tudhatott maga körül.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!