Harry Herceg ultimátumot adott Angliának - ifaktor
Harry herceg és Megan Markle mosolyognak egymásra

Bárkinek fizet, aki képes megvédeni őt a legújabb neonácis fenyegetőktől.


Harry herceg ultimátumot adott a brit kormánynak, hogy igenis védjék meg őt és családját, ha az országba érkezik.

A herceg ügyvédjei egy előintézkedési protokollt jelentetettek meg, amelyet az Egyesült Királyság Kormányának címeztek. Ebben a dokumentumban arra kérik a rendőrséget, hogy természetesen pénzért cserébe, biztosítsanak neki és családjának védelmet, amíg az országban tartózkodnak.

„Harry herceg a királyi családba születése miatt, örökre jogosult a védelemre. Továbbra is a hatodik a trónörökösi rangsorban, 2 alkalommal is szolgált Afganisztánban. Az elmúlt években ő és családja neonáci fenyegetéseket kaptak, mind szóban, mind írásban. Ugyanakkor az ő szerepe az alkotmányban megváltozott, mégis a királyi család sarja.”

A közlemény további részében kifejtették, hogy rendőri biztonságot szeretnének kérni, mikor az országba érkeznek. Amennyiben ezeket nem biztosítják számukra, úgy a herceg és családja képtelen lesz hazatérni a saját országukba.

A herceg először fizetni szeretett volna a szolgáltatásért, ám azonban a rendőrök ezt elutasították. Így egy saját biztonsági csapatot kell felbérelnie, akik vigyáznak majd rá és családjára. Egyébként pedig köztudott tény, hogy akárki aki hasonló fenyegetéseket kap, ingyenes rendőri szolgálatot kap maga mellé, ha az országba ér. Harryék azt is kifejtették, hogy ténylegesen a család biztonságát szeretné előtérbe helyezni.

Elmondása szerint, nem könnyű az élet, hogy a királyi család sarja, hiszen számos fenyegetéssel kell szembenéznie neki és családjának is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!