Jöhet az újabb Harry Potter film?​ - ifaktor
Roxfort a Harry Potterből.

Már több mint 10 éve mutatták be az utolsó Harry Potter filmet, de sok rajongó azóta is csak azt várja, hogy mikor szedik elő újra a szekrényből Harry-éket.Miután a Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. lezárta a nyolc filmen keresztül szőtt történetet J.K. Rowling és a főszereplők (Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint) is pihenőre vonultak a franchise-tól.

Az írónő azonban nem sokáig maradt távol az általa alkotott varázsvilágtól, ugyanis egy Broadway-re íródott színdarabban, aktívan kivette a részét Harry-ék következő kalandjából, amelyből készült egy újabb könyv a színdarab szövegkönyvéből (Harry Potter és az elátkozott gyermek). Mindeközben Rowling építgeti a Legendás Állatok-franchise-t is, amely egyfajta előzménye a Harry Potter-sorozatnak és amelyben jobban megismerhetjük mindannyiunk kedvenc igazgatóját, Albus Dumbledore-t is.

Most azonban elképzelhető, hogy Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint és Tom Felton hamarosan ismét visszatér a Harry Potter varázslatos világába, mint Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley és Draco Malfoy.

Mindezt arra alapozzuk, hogy Chris Columbus – aki több Harry Pottert is rendezett – a Varietyvel készített interjúban ejtett néhány szót egy lehetséges új filmről.

„Nagyon szeretném megvalósítani és rendezni a Harry Potter és az elátkozott gyermeket"

– vágott a közepébe a rendező.

„Remek darab és a színészek most pont a megfelelő korban vannak. Ez egy kisebb álmom mostanában"

– tette hozzá.

Az Elátkozott gyermek a Harry Potter utolsó része után 19 évvel játszódik és a főszereplők gyermekeire koncentrál, akik – mint anno szüleik – megkezdik tanulmányaikat a Roxfortban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!