Ezt gondolja Rupert Grint a legújabb Harry Potter filmről - ifaktor
Ron Weasley

Szinte már nyakunkon van a legújabb Harry Potter film megjelenése, most pedig Rupert Grint számolt be élményeiről a forgatás kapcsán.


Rupert Grint egy interjúban engedett némi bepillantást a rajongóknak, hogy mire is számíthatnak a januárban érkező 20. évfordulós Harry Potter filmben.

A színész a film-sorozatban Ron Weasleyt játszotta. Elmondása szerint nagyon jó érzés volt újra együtt lenni Daniel Radcliffel és Emma Watsonnal, ugyanis a legutolsó rész óta, amelyet 2011-ben adtak ki, nem dolgozott együtt egyik színész sem.

„Azok a filmek a gyerekkorunk voltak. Azokon a forgatásokon nőttünk fel, szóval hihetetlenül nagy jelentősége van számunkra. 10 éve már, hogy leforgattuk az utolsó filmünket és ugyan itt-ott találkoztunk egymással, de semmi extra.”

tette hozzá Grint.

„Nagyon jó volt velük újra találkozni és beszélgetni. Nem igazán gondolok rá (Harry Potter) gyakran, szóval jó volt újra felidézni mindent.”

Arról is beszélgettek, hogy mit szólna Grint egy folytatáshoz? Erre pedig azt válaszolta, hogy egyáltalán nincs elzárkózva ettől. Egyedül attól függ, hogy tudna-e azonosulni Ron karakterével úgy, hogy a színész most már édesapa. Grint és partnere már egy kislány szülei, akinek 2020-ban adtak életet.

„Nagyon sokszor szóba jött, hogy újra játsszam Ront és úgy érzem, hogy ő az én karakterem. Elsőre azért elég furcsa kapcsolatom volt magával a karakterrel, de úgy érzem, sok minden benne van, ami az én részem, szóval mondhatjuk úgy, hogy Ron a védelmem alatt áll.”

mondta Grint.

A legújabb Harry Potter film, ahol a színészek visszatérnek mostani fejükkel a Roxfort varázsló és boszorkányképző szakiskola falai közé, január elsején érkezik az HBO Max-ra és az HBO GO-ra is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!