Ettől tátva marad a szád: Harry Potter újra Roxfortban - ifaktor
harry potter

Ebben a videóban már láthatjuk, ahogy a Harry Potter című film főszereplői indulnak vissza a varázslatos Roxfortba.


Az HBO Max végre elhozta nekünk azt, amire már régóta várunk. Egy ideje már szó volt arról, hogy érkezik majd egy 20. évfordulós Harry Potter film, amiben visszatérnek a szereplők a Roxfortba és ennyi év után, újra felidézik az emlékeket. Ez a szóbeszéd, most valósággá vált.

A TV-szolgáltató a YouTube-on adott ki egy 50 másodperces előzetest, amiben láthatjuk kedvenceinket, amint éppen keresik az utat vissza a pályaudvaron. Azonban még csak nagyon keveset árul el a kisfilm, de az biztos, hogy mindenképp viszont láthatjuk majd a főhősök mellett Helena Bonham Cartert (Bellatrix Lestrange), Ralph Fiennest (Lord Voldemort), Jason Isaacst (Lucius Malfoy), Gary Oldmant (Sirius Black), Tom Feltont (Draco Malfoy), James Phelpst (Fred Weasley), Oliver Phelpst (George Weasley), Bonnie Wrightot (Ginny Weasley), Alfred Enochot (Dean Thomas) and Evanna Lynchet (Luna Lovegood) és még sok megannyi sztárt.

A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés a Roxfortba című film 2022. január elsején érkezik majd az HBO Maxra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!