Ez a pár lopta el a show Harry Styles koncertjén - ifaktor
Harry Styles banánt eszik egy zakóban

Az énekes némi tétovázással, de teljesítette rajongói kívánságát.


Az utóbbi időben a rajongói alaposan meglepték Harry Stylest. Az énekes Love On Tour című turnéjának legutóbbi európai állomása Lisszabonban volt. Korábban egy meleg férfi vállalta fel másságát a világsztár koncertjén, a portugáliai fellépésen pedig egy eljegyzésben segített az énekes.

Már szinte bevett szokás, hogy a koncert egy részét rajongói kívánságának szenteli az énekes. Emiatt a közönség tagjai táblákkal készülnek, amelyekre különleges kéréseiket írják. Így tett ezúttal egy szerelmes pár, Carl és Marianna is, akik eljegyzésüket szerették volna a koncerten megejteni.

Harry, amikor meglátta a táblát leállította a zenét és meghallgatta Carlt, aki csak annyit kért, hadd énekeljen el pár sort a barátnőjének. Az énekes először tétovázott a dolgon és megkérdezte a férfit mióta vannak együtt.

„Ha ez olyan kéthetes dolog, akkor esélytelen, hogy neked adom a mikrofont. Mióta vagytok együtt?


A férfi így válaszolt:


„Kicsivel több, mint egy éve."

Harry ezután megkérdezte a hallgatóságot:

„Mit gondoltok? Kicsit több mint egy év megérdemel egy mikrofont?”

A közönség egyértelműen felkiáltott és arra sarkalták az énekest, hogy adja át a mikrofont, mire Harry így is tett. Carl ezután Elvis Presley Can't Help Falling In Love című számát kezdte énekelni a barátnőjének. A rövid vokál után a férfi féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést Mariannának, aki azonnal megragadta a mikrofont és igent kiáltott.


Ne hagyd ki!