Harry Styles ezért nem mondja el melyik nemhez vonzódik - ifaktor
Harry Styles banánt eszik egy zakóban

Harry Styles elmondta, hogy miért nem szereti, ha bekategorizálják őt. Ez alapján pedig kifejtette, mi a véleménye a nemekhez való vonzódásáról.


A 28 éves Harry Styles úgy tűnik szeretné teljesen privát módon kezelni a magánéletét és a témát, miszerint a nőkhöz, vagy a férfiakhoz vonzódik-e. Szerinte egyáltalán nem kötelező megmondania, vagy a világ tudtára adni ezeket a magán jellegű információkat.

„Ezzel kapcsolatban is nyitott vagyok a barátaimmal, de ez az én személyes tapasztalásom. Az egész előrehaladás lényege, hogy elfogadjunk mindenkit, és sokkal nyitottabbak legyünk. Hogy egyáltalán ne számítson a bekategorizálás, vagy hogy melyik kapura játszol.”

mondta Harry.

A koncertjein az énekes különösen figyel az LMBTQ-közösségre is, ezért egy teljesen szívélyes és semennyire sem megkülönböztető bánásmódban részesíti őket. Tavaly novemberben, például segített egy rajongójának coming outolni a lány édesanyja felé Milwaukeeban. Styles azonban azt is elmondta, hogy néha már szégyellte, hogy szexuális életet él.

„Sokáig úgy éreztem, hogy egyedül a szexuális életem az, ami teljesen az enyém. Emiatt pedig nagyon szégyellkeztem, hogy az emberek tudják, hogy kivel és hogyan fekszem le.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!