Egy hacker ellopta, majd visszaélt Harsányi Levente képeivel - ifaktor
Harsányi Levente egy nőt ölel át

„Segítséget kérek!” írta Harsányi Levente közösségi oldalára, ahol egy álprofil jelent meg az ő személyes képeivel.


Eljött az idő, hogy Harsányi Levente is megtegye a jogi lépéseket azzal a csalóval szemben, aki ismeretlen módon, hozzájutott több személyes és családi fotójához is a műsorvezetőnek. Ezekkel a képekkel pedig egy álprofil keretein belül vissza is élt és folyamatos online jelenlétet tanúsít. Most egy, a közösségi médiára feltöltött posztjában kért segítséget követőitől Levente.

"Segítséget kérek! Ez az elvetemült ember ellopta a képeimet, a családi és a gyermekeimmel közös képeket, és a nevemben írogat és posztol. Már jelentettem, de úgy látom, még fent van. Kérlek titeket, jelentsétek ti is. Köszönöm a segítséget. Sok kérdés merül fel ilyenkor. Nagyon vigyázzatok, mert sok a beteg ember, sok, aki visszaél a közösségi média lehetőségeivel. Az is kérdés, ha én letiltottam és jelentettem, miért nem reagálnak központilag több órája az Instagram oldalon!!!! Köszönöm, ha segítetek"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!