Hatalmas összeget lopott egy ismerőse Farkas Timitől - ifaktor

Az egyik legnépszerűbb női influenszerünknek, Farkas Timinek nagy csalódást okozott egyik barátja, aki jelentős összeggel lopta meg.


Timit Instagram-profilján több mint 400 ezren követik és még csak 21 éves. A lány elmesélte sztorijában, hogy régi autóját eladta és készpénzben volt nála az az összeg, amit új kocsijának szervizelésére szánt volna.

Amikor viszont szerette volna elvinni autóját a szerelőhöz, észrevette, hogy 350 ezer forint tűnt el a táskájából. Timi azt is hozzátette, hogy tudja, melyik ismerőse tette és reméli, a karma visszaadja majd az illetőnek.

Timi persze értesítette a rendőrséget is, de eljárást nem javasoltak indítani, mert a dolog otthon történt, így nem bizonyítható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!