Meglepő, milyen kritikát kapott a "Hawkeye" - ifaktor
Jeremy Renner és Hailee Steinfeld a premieren
Valószínűleg minden nagy Marvel-rajongó izgatottan várja, hogy hazánkban is bemutassák a Sólyomszem (Hawkeye) nevű mini sorozat, amely magáról Sólyomszemről szól majd. Az amerikai rajongók már láthatták és a kritikusoknak is volt hozzá egy két szavuk.


Amerikában tegnap starttolt Jeremy Renner sorozata, a Sólyomszem (Hawkeye). A mini sorozat összesen hat részből fog állni, amely a Bosszúállok: Végjáték eseményei után játszódik. Ezekben a részekben Sólyomszem, avagy Clint Barton a „pittyentés" utáni időszakot éli boldogan, a családjával, azonban a dimenziók felforgatásának következményei őt is utolérik.

Be is futottak az első kritikák a külföldi szakmabeliektől. Meglepően sok pozitív véleménnyel voltak a sorozat felől. A legtöbben Hailee Steinfeld alakítását dicsértek. Volt, aki szerint a filmmel az egyetlen baj, hogy amikor a vásznon megjelenik Hailee, akkor Jeremy Renner karaktere szinte háttérbe szorul. Sőt egy kritikus azt állította, hogy évek múlva úgy fogunk visszatekinteni Hailee alakítására, mint most Robert Downey Jr.-éra Vasemberként: imádni fogjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!