Hayden Christensen meglepetésből egy új Star Wars-sorozatban - ifaktor
Ahsoka és Anakin egy képen

Az új Star Wars-sorozat, főszereplője Rosario Dawson, pedig meg annyira örült, hogy el is kotyogta Hayden Christensen visszatérését.


Hayden Christensen az eredeti Star Wars-filmek Anakinja és később Darth Vadere volt. Talán nem sajnált semmit jobban a világ, minthogy a harmadik résszel véget ért Christensen szereplése a franchiseban. Most azonban valami váratlan fordulat történik.

Az új, Disney által piacra dobott spin off-sorozat, Anakin tanítványáról, Ahsokáról szól majd. Eddig keveset lehetett tudni róla, azonban mikor a Disneyn belül kitudódott, hogy Hayden újra szerepet kaphat majd, az Ahsokát alakító színész képtelen volt visszafogni magát és Instagram-kommentben leplezte le a dolgot. A posztot és kommentet azóta távolították.

A Lucasfilm több új sorozatot is meg fog jelentetni, amikben szerepet kap majd a színész, de az, hogy az új spin-off Ahsokában is megjelenik, mindenki számára, szemmel látható meglepetés volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!