Hazáig követte egy idegen férfi a közkedvelt TikTok-sztárt, Heyrebbenetet - ifaktor
Heyrebbenet egy fákkal teli parkban ül

Heyrebbenet, vagy más néven Rebeka TikTok-videóit már több mint 50 ezren követik. A lány népszerűségének úgy tűnik semmi sem szabhat határt. Ám megesik, hogy a hírnév nem mindig fenékig tejfel.


Rebeka Instagram-sztorijában mesélt arról, hogy az utcán egy teljesen idegen férfi szólította meg, mert szerette volna meghívni őt egy italra. Ezt a fiatal lány szívesen el is fogadta, de ez után már elég nehezen tudott csak megszabadulni a különös hódolótól.

Heyrebbenet a közösségi oldalán mesélte el, hogy amint az italt elfogyasztották, a férfi kijelentette, hogy szándékában áll hazamenni vele, amire nemleges választ kapott.

A zaklató azonban tovább ment. Elkezdte ölelgetni Rebekát, sőt meg is próbálta csókolni.

A fiatal TikTok-sztár hazafelé vezető útján mesélte el rajongóinak az esetet és azt is, hogy eléggé megrémült attól, amikor ráeszmélt, hogy az idegen férfi követi őt.

Legutolsó történetében láthattunk bejegyzést arról, hogy szerencsére épségben hazaért és nem történt semmi baj, így a rajongók is megnyugodhattak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!