Hazáig követte egy idegen férfi a közkedvelt TikTok-sztárt, Heyrebbenetet - ifaktor

Heyrebbenet, vagy más néven Rebeka TikTok-videóit már több mint 50 ezren követik. A lány népszerűségének úgy tűnik semmi sem szabhat határt. Ám megesik, hogy a hírnév nem mindig fenékig tejfel.


Rebeka Instagram-sztorijában mesélt arról, hogy az utcán egy teljesen idegen férfi szólította meg, mert szerette volna meghívni őt egy italra. Ezt a fiatal lány szívesen el is fogadta, de ez után már elég nehezen tudott csak megszabadulni a különös hódolótól.

Heyrebbenet a közösségi oldalán mesélte el, hogy amint az italt elfogyasztották, a férfi kijelentette, hogy szándékában áll hazamenni vele, amire nemleges választ kapott.

A zaklató azonban tovább ment. Elkezdte ölelgetni Rebekát, sőt meg is próbálta csókolni.

A fiatal TikTok-sztár hazafelé vezető útján mesélte el rajongóinak az esetet és azt is, hogy eléggé megrémült attól, amikor ráeszmélt, hogy az idegen férfi követi őt.

Legutolsó történetében láthattunk bejegyzést arról, hogy szerencsére épségben hazaért és nem történt semmi baj, így a rajongók is megnyugodhattak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!