Házasodna a gazda: Bemutatkoznak az új évad gazdái - ifaktor
Házasodna a gazda logója

Az RTL Klub nagysikerű társkereső reality műsora, a Házasodna a gazda immáron az ötödik évadával tér vissza a televízió képernyőjére. A bevezető részben pedig megismerhetjük az új gazdasszonyokat és gazdákat, akik keresik a szerelmet.


A társkereső műsor hivatalos Instagram-oldalán már gőzerővel pörög a visszaszámlálás, ugyanis vasárnap este 19:50-től indul az RTL Klub csatornáján a Házasodna a gazda ötödik évadának bevezető része. Ebből megtudhatjuk, hogy idén kik keresik a szerelmet.

A műsor rajongói már izgatottan várják az új évadot, azonban azt is elárulták a komment szekcióban, hogy néhány változtatás szívesen eszközölnének a műsoron.

,,Várjuk"
,,Hurrá! Jönnek a Gazdák!"
,,Kitűnő műsor alig várja már az ember egyszerűen megunhatatlan mindig nagyon izgalmas"
,,Remélem majd mutatják a gazdaságot is,az állatokat, az azzal járó feladatokat, nem csak az unatkozó, veszekedő lányokat, ha már a gazdákról szól a műsor"
,,Hát meg az is jó lenne ha nem magassarkúban miniruciban hosszú festett kormokkel mennének oda nők/lányok mert ez nem az a műsor"

- érkeztek a nézői kommentek a műsor Facebook-oldalára.

Mindenesetre nem csak a nézők, de mi is izgatottan várjuk a műsor új szereplőit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!