Házasodna a gazda: Gergő máris új esélyért könyörög - ifaktor

Épphogy elkezdődött az RTL Klub egyik legnépszerűbb társkereső reality műsora, Gergő gazda máris újabb esélyért könyörög egy lánynál.


A hölgyekkel való találkozás után Gergő gazda úgy döntött, hogy mindössze csak négy lányt szeretne közelebbről megismerni és magánál vendégül látni. Ezt az elhatározását később egyértelműen láthatjuk, hogy megbánta.

Gergő aggodalmait legjobb haverjával beszélte át, miszerint úgy érzi, hibát követett el, mikor az ötödik lányt, Eleonórát nem hívta vendégül magához.

Később Gergő még Anikó segítségét is kérte egy üzenet formájában, így tényleg mindent bevetve próbálta Eleonórát visszacsábítani magához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!