Házasodna a gazda: Így reagáltak a lányok Zoli gazda titkára - ifaktor
Zoli gazda és Jázmin sárga fal előtt állnak feketében

Korábban már megírtuk, hogy az RTL Klub Házasodna a gazda című műsora eddig még soha nem látott fordulatokat tartogatott a nézők számára. Ennek azonban most lett meg a böjtje.


Történt ugyanis, hogy egy korábbi részben Zoli gazda romantikus randevúra vitte Jázmint, akivel végül az egész éjszakát együtt töltötték és elmondásuk szerint, nemi kapcsolat is létre jött közöttük.

Természetesen Zoli gazda kegyeiért ez idő alatt még három másik lány is küzdött, akik a tegnapi részben - Tina távozása után -, kettőre redukálódtak.

Jázmin Tina távozása után úgy érezte, nem bírja tovább magában tartani a titkot, így elmondta Nórinak és Zsófinak, akik érthető módon sokkot kaptak a hír hallatán.

A műsor rajongói a kommentek alapján kicsit sem szimpatizálnak Jázmin viselkedésével, sőt, rengetegen úgy gondolják, hogy Jázmin szándékosan mondta el a lányoknak Zoli gazda titkát, hogy csak ő maradjon végül.

„Engem lesokkolt. Komolyan gondolta, hogy idejövünk majd hárman és kipróbálgatja az egyikünket és akkor majd, ha jó akkor ő lesz, ha meg nem akkor meg másikunkat választ? Vagy nem vágom. Ez így nekem nagyon gáz. Ez így nagyon nem pálya"

- reagált a titokra felháborodva Zsófi.

„Nem értem, akkor miért vagyunk még mindig itt?"

- kérdezte Nóri Zolitól teljesen jogosan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!