Házasodna a gazda: Viki Johnnyja már Tinderezik - ifaktor
Viki és Johnny a Házasodna a gazda műsorába átölelik egymást

Úgy tűnik, hogy a nagy románc, amit az RTL Klub társkereső műsorában, a Házasodna a gazdában láthattunk csupán eddig tartott. Viki Johnnyja már a Tinder társkereső applikációján keresi a következő lelki társát.


Bár pár hónappal ezelőtt még a tévé képernyőin keresztül láthattuk, hogy micsoda fantasztikus összhang van Viki gazda és Johnny között, ez mára mind szerte foszlott. Johnny a műsorban még úgy nyilatkozott, Vikiben megtalálta a lelki társát.

A műsor rajongói már akkor is átláttak a hódítón és több rajongói Facebook-csoportban is kifejtették a véleményüket, miszerint ez a kapcsolat nem lesz tartós. Igazuk is lett, ugyanis Johnny már a Tinderen keresi a következő ,,lelki társát".

A Házasodna a gazda Facebook-kibeszélő csoportjában a műsor egyik rajongója lett figyelmes a jelenségre és volt olyan műsor kedvelő is, akinek kifejezetten írt is Johnny ismerkedés céljából. Így már teljesen egyértelmű: Viki és Johnny nem maradtak együtt.

,,Szegény Viki, sajnálom, hogy melléfogott, megérdemelné a boldogságot"
,,Még mindig nem talált magának egy nőt, aki eltartja...???"
,,Egyértelmű volt h nem húzzák sokáig együtt!! Egyáltalán nem illetek össze!"

- érkeztek sorban az egyetértő kommentek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!