Házasodna a gazda: Roland gazda és Niki szerelme véget ért? - ifaktor

Tavasszal még boldogan nyilatkozott a páros - akik 2019-ben a Házasodna a gazda műsorában találtak egymásra -, hogy kapcsolatuk már közel egy éve töretlenül halad előre. Azonban lehet, hogy Roland gazda és Niki szerelme már véget ért?


Roland gazda és Niki voltak a Házasodna a gazda 2019-es évadának sikertörténete, ugyanis nem csak a műsorban alkottak boldog párt, hanem még utána is közel egy évig éltek együtt szerelemben.

Egy műsor rajongójának azonban szemet szúrt, hogy Niki Instagram-oldalán letörölt minden közös képet, amik Roland gazdával készültek - amiből nem kevés volt -, és egyúttal privátra is állította közösségi média platformját.

Reméljük, hogy ez csak valami véletlen, bár elég gyanús, ha Niki nem az összes fotóját törölte, csakis a gazdával készülteket, hogy szerelmük véget érhetett, vagy nehéz időszakot élnek meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!