Házasodna a gazda: Tina faképnél hagyta Zolit - ifaktor

Az RTL Klub társkereső műsorában, a Házasodna a gazdában legutóbb láthattuk, ahogyan Zoli gazda és Jázmin igen közel kerültek egymáshoz. Tina eddig bírta a stresszt és a játszmát, úgy döntött otthagyja Zolit és feladja a küzdelmet.


A lányok, akik Zoli kegyeiért küzdenek egyik este észrevették, hogy Jázmin és Zoli egy teljes éjszakát együtt töltöttek, külön tőlük. Ez a lányok fantáziáját azonnal beindította, azonban arra, ami valójában történt még ők sem gondoltak.

Jázmin és Zoli gazda ugyanis - elmondásuk szerint -, nem csak együtt aludtak, de - ahogy Zoli gazda mondaná: egymásnak is estek - amiről a lányok még nem tudnak és nem is feltételezik Jázminról.

Tina azonban nagy valószínűséggel érzi, hogy a gazda csak játszik a többi lány érzéseivel és már az eleje óta Jázmin az igazi befutó nála, így ezt megelégelve faképnél hagyta Zolit.

„Én le szeretném zárni a veled való ismerkedést"

- hallhatjuk Tina szájából az előzetesben.

Izgatottan várjuk, hogy mi lesz a vége a történetnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!