Házasodna a gazda: Viki már választott és kikészült - ifaktor

Az RTL Klub társkereső műsorának negyedik évadában megtörtént az első kiválasztás. A Házasodna a gazda reality showjában Viki gazda kezdte meg a sort és eldöntötte, hogy kivel szeretne az álomrandira menni a két fiú közül.


Viki azonban sokkal nehezebben kezelte a visszautasítást, mint azt gondolta. A két fiú közül végül Johnnyt választotta és úgy döntött, hogy Attilát küldi haza. Ebbe azonban, szinte beleszakadt a szíve.

„Nem tudom mit szólsz hozzá, de én örülnék, ha folytatnánk az ismerkedést"

- mondta Viki Johnnynak, aki örömmel fogadta, hogy végül csak ő maradt Vikinél.

„Csodálatos ember vagy és abszolút azt érzem, hogy bele illenél az életembe és örültem neki, hogy az elmúlt napokban megfogadtad a tanácsaimat"

- kezdte a szakítást Viki gazda Attilával, majd így folytatta:

„Viszont nekem egy olyan ember kell, akire felnézhetek, akire úgy érzem, hogy támaszkodhatok. Valahol ezt érzem a te részedről is. Viszont a jövőképünkben éreztem elcsúszást és szerintem ezt te is érezted. Úgy gondolom, hogy éljél még egy kicsit és találd meg azt a nőt aki nagyon szeretni fog, mert ha valaki, akkor te nagyon megérdemled. Ne haragudj és nagyon szépen köszönök mindent"

- csuklott el Viki hangja a beszélgetés végére, majd végül sírásban tört ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!