Jason Momoa házassága végzetes módon jött ki a COVID-ból - ifaktor
Jason Momoa

4 év házasság után elhagyja Jason Momoa feleségét és külön indulnak útnak saját maguk felfedezése céljából.

Jason Momoa és Lisa Bonet egy közleményben adták tudtára az egész világnak, hogy különválnak útjaik. Ugyan nem hangzott el egyszer sem a szó, hogy „elválunk”, de a „külön utakon folytatjuk” szinte ugyanaz. Az üzenet alapján rájöttek, hogy a különböző külső változások, COVID, politika és egyebek rendkívül befolyásolták a kapcsolatukat. Ugyan nem nevezték ezeket fő okoknak, mégis olvasni lehet a sorok között, hogy mi a pontos oka döntésüknek.

A páros úgy érezte, hogy ezen viszontagságos és bizonytalan idők nyomása nagyon erős hatással volt rájuk. Majd leírták, hogy azért szerették volna nyilvánosságra hozni a történteket, hogy mindketten tovább tudjanak lépni az életükben becsületesen és méltóságteljesen.

Jason és Lisa még 2005-ben kezdtek el randizni, majd 2017-ben akadt meg a kapcsolatuk. Két közös gyermekük van Lola Iolani Momoa és Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.

A gyermekekre is biztosan hatással lesz a döntésük, de a nevelésükben mindkét fél teljes szerepet fog vállalni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!