Hegyes Berci és Gelencsér Tímea ismét egy párt alkot - ifaktor
Hegyes Berci és Gelencsér Tímea.
Hegyes Bercit és Gelencsér Tímeát már a Dancing with the Stars első évadának elejétől fogva össze akarták boronálni a nézők és a két híresség rajongótábora is.


Sokáig úgy tűnt, hogy mindebből valóság lesz és a #Berella (Hegyes Berci és Gelencsér Timi közösségi médiában elterjedt neve – a szerk.) a civil életben is összeáll, ám ugyan voltak különös nyilatkozatok – Berci például jelezte, hogy nem rajta múlna a dolog –, de végül semmi nem lett a románcból.

A DWTS győztes párja azóta igencsak messzire sodródott egymástól, hiszen Timi különböző műsorokat vezetett, míg Berci új párral indult neki a következő évadnak.

Nemrég azonban az Instagramon jelentették be, hogy újra összeállnak egy tánc erejéig, ám azt nem árulták el, hogy pontosan milyen apropóból, mikor és hol.

Noha a műsor megnyerése után többször is jelentkeztek – főleg TikTokon – különböző táncos tartalmakkal, de a mostani egy valódi visszatérés lesz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!