Követői szerint Henry Kettner tiszteletlen volt vendégével - ifaktor
Henry Kettner edzés közben nyáron

A Trió nevű podcastban a követők eléggé kifogásolták Henry Kettner viselkedését. Voltak, akiknek tetszett a műsorvezető stílusa, de többen tiszteletlennek tartották.


Henry Kettner közös podcastet indított két barátjával, Abosi Barnával és Török Ábellel, a műsor a Volt, akinek tetszett Henry stílusa, de többeknek viszont nem. címet kapta. A legutóbbi adásban egy ufó kutatóval beszélgettek a földönkívüliekről, a piramisokról, az univerzumról és a különböző észlelésekről.

Azonban több követője is szóvá tette a témához való hozzáállását Henrynek. Szerintük az influenszer egyáltalán nem vette komolyan vendégét, továbbá tiszteletlen volt vele szemben. Voltak, akik azonban megvédték Henry és nekik tetszett az adás.

„Ez a srác nagyon szimpatikus volt . Elképesztö a hogy mennyire fogyaszthatóan beszél , élmény öt halgatni . Henry ne vedd magadra de ebben a részben nagyon idegesítö voltál . Kell poén ezt értem . De egy idö után sok volt .”
„Henry! Nagyon gáz, ahogy felnőttként viselkedsz, ne haragudj.”
„Legalább akkor moderálhatnád magad picit Henry, ha vendég van Veletek 🙂 Nagyon bírlak, de a kevesebb néha több 😉”

-érkeztek a negatív hozzászólások a YouTube-videó alá.

A podcastból kiderül, hogy Barna ötlete volt a különleges vendég, így könnyen hihetjük azt, hogy Henryt annyira nem érdekli a téma vagy nem hisz a földönkívüli életben. Mindenesetre a műsorban ő is számolt be saját tapasztalatairól, miszerint volt élménye ufó észlelésben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!