Herceg Erikához máris eljutottak a negatív kommentek - ifaktor
Herceg Erika az X-Faktor poszterén.
Az X-Faktor új zsűritagja, Herceg Erika nemrég szembesült vele, hogy itthon nem fogadták felhőtlen örömmel a tehetségkutató mentoraként.


A népszerű énekesnő a social médiában kifejezetten aktív, csak az Instagramon több mint 800 ezren követik, így valamelyest alaptalanok a „Ki az a Herceg Erika?” tartalmú kommentek, ám természetesen az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások eljutottak az énekesnőhöz is. Ezekre reagált az Instagram-oldalán.

Sziasztok! Szeretném megköszönni a visszajelzéseket, üzeneteket, jó és rossz kommenteket mindenkinek! Sokan nem ismernek, és nem is vártam más reakciót. Lehet ha 3 évvel ezelőtt sikerült volna az együttes mellett betöltenem az X-Faktor mentor szerepét, vagy akár tavaly nem gátolt volna egy nehezen elhúzódó betegség, akkor másként alakult volna minden. Azonban azt tudom, hogy az életben minden okkal történik, és most a legfontosabb, hogy koncentráljak a feladatomra és maximálisan támogassam a leendő versenyzőinket, a legjobb tudásom szerint”

– írta Herceg Erika az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!